Billige fly til Milano: Fra 280 DKK tur/retur

Oplev smukke Milano, der byder på lækker italiensk mad, god shopping, parker, smukke bygninger og meget mere, med disse billige flybilletter. 


Det er en god følelse når man kan finde flybilletter der er 30-50% billigere end de fleste afgange til end destination. Dette er tilfældet med disse billetter til Milano under 300 DKK tur/retur. For billigere end en tur tur/retur med Dsb over Storebælt, kan du altså komme til Norditaliens hovedstad, hvor der nok også er mere sol og varme end på Sjælland eller Fyn – lets be honest.

Milano byder, udover mere sol og varme, også på Piazza del Duomo med den smukke domirke, lækker italiensk mad, flotte parker (f.eks. Semphione-parken), en hav af flotte bygninger og ikke mindst god shopping. Milano er jo en af de store modekapitaler i Europa. De ekslusive designerbrands og de Italienske designerbrands’ flagship stores, finder du på gaderne Via Montenapoleone og Corso Venezia, mens du finder mere budgetvenlige highstreet butikker på Corso Vittorio Emanuele II og Corso Buenos Aires, som menes, at være den længste shoppinggade i Europa. Corso di Porta Ticinese er også et besøg hver, og minder på mange måder om Londons Portobello Road Market, med små sjove og anderledes butikker.

Her følger lidt stemningsbilleder fra Milano:

Piazza del Duomo.

Park Semphione.

Flybilletter: 19.-24. juni 2019

Eksempler på andre billige rejsedatoer:

København:

13.-17. juni 2019

14.-17 juni 2019

18.-23. juni 2019

19.-23 juni 2019

Billund:

4.-6. juni 2019

11.-13. juni 2019

 Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.