En smuttur til London: 3 overnatninger for 1136 DKK ink. fly.

Bo på meget centralt 3* hotel, tæt på det berømte museumskvarter og kun 230 m. til undergrundsstation.

London er en af mine personlige favoritter, og det er sjældent en omkostelig affære. Det gælder også dette tilbud, som jeg har fundet, hvor I kommer afsted hen over en weekend sidst i maj og kommer til London i forhåbentligt dejligt forårsvejr. Men husk paraplyen – man ved aldrig med London. Tilbudet lyder på 1136* DKK for 3 overnatninger ink. fly

Hotellet ligger i det meget centrale område, Earls Court, der er et stille og roligt område, tæt på det berømte museumskvarter med Natural History Museum, Victoria & Albert Museum (morderne kunst) samt Science Museum, der er sjovt for alle aldre. Earls Court Underground Station finder I bare 230 m. fra hotellet og herfra kan I hurtigt komme til andre af Londons seværdigheder og oplevelser.

I London vil jeg desuden anbefale, at man anskaffer sig et Oyster Travel Card, som koster £5 at erhverve sig og som man derefter kan fylde penge på, på alle undergrundsstaioner, og kan rejse med både undergrundstog og busser.

Hotellet: The Coronation Hotel

Tilbudet er fra 3 overnatninger fra 25.-28. maj

Flybilletter: 25.-28. maj


*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.