gotrip.dk er ikke et rejseselskab eller rejsebureau, du kan derfor ikke købe noget af gotrip.dk, er en uafhængig og gratis service. gotrip.dk  modtager vederlag fra tredje part. ”Annoncørbetalt”

Alle tilbud på billige rejser og diverse kuponer bliver fundet manuelt af gotrip.dk Informationerne fåes direkte fra forskellige rejseudbydere via internetsøgninger eller RSS feed / Nyhedsbreve. Der kan fragotrip.dk side således ikke gives nogen garanti for gyldigheden af disse tilbud eller eventuelle fejl. Generelt er tilbuddene kun gældende i afgrænsede perioder eller i et bestemt antal. Ved problemer eller spørgsmål ang. specifikke tilbud bør udbyderen af tilbudet kontaktes direkte. Husk altid at være opmærksom på at dobbelttjekke rejseinformationerne hos udbyderen før booking.


Juridisk ansvarsfraskrivelse

Ansvar for Indholdet på vores hjemmesiden er udvalgt og udarbejdet med allerstørste omhu. Vi kan dog ikke garantere for søgesidens nøjagtighed, , fuldstændighed eller aktualitet. Ifølge lovpligtig bestemmelse er vi selv ansvarlige for vores eget indhold på websiderne. I denne forbindelse skal det nævnes, at vi dog ikke er forpligtede til at fremvise evt. skjult information fra tredje part, ej heller til at undersøge omstændigheder, som peger i retning af ulovlig aktivitet.

Ansvar for links
Ansvaret for indholdet af eksterne links (til websteder tilhørende tredje part) ligger udelukkende hos de operatører, som står bag de linkede sider. Ingen lovovertrædelser har været os bekendt på det tidspunkt, hvor links bliver lagt op. Hvis vi bliver bekendt med nogen former for lovmæssig krænkelse, fjernes det respektive link øjeblikkeligt.

gotrip.dk er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende. gotrip.dk kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.

Copyright
Vores hjemmeside og dens indhold er underlagt den danske ophavsretslov. Undtagen ved tydelig tilladelse gennem lov er enhver form for brug, reproduktion og bearbejdning af indholdet på vores hjemmeside underlagt copyright-beskyttelsen og kræver forudgående samtykke fra ejeren af rettighederne. Individuel reproduktion af sidens indhold er kun tilladt til privat brug og må således ikke bruges til indtjening hverken direkte eller indirekte. Uberettiget brug af copyrightet arbejde er strafbart.

Logstatistik
Vi bruger en log-statistik på gotrip.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Log-statistikken anvendes kun med det formål, at optimere gotrip.dk.

Dokumentation
gotrip.dk dokumentere sine indlæg med et screen shoot fra hjemmesiderne hvor tilbudet findes.

gotrip.dk forbeholder sig retten til ikke at være ansvarlig for hverken aktualiteten, korrektheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af informationerne. Erstatningskrav rettet mod forfatteren, som refererer til skade af materiel og immateriel karakter, forårsaget af brug af den præsenterede information eller brug af ukorrekt eller ufuldstændig information, ekskluderes, medmindre der ikke er tale om en påviselig fejl af forsætlig eller groft uagtsom karakter af forfatteren. Alle tilbud er ikke-bindende og uden forpligtelse. Forfatteren forbeholder sig retten til at ændre dele af siderne eller hele tilbudet uden særlige bekendtgørelser herom samt at ændre, slette eller ophæve offentliggørelser midlertidigt eller permanent.

Ændring af vilkår
gotrip.dk har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå via vilkår på hjemmesiden.

Nyhedsbrev
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du tilladelse til at gotrip.dk // Tilbudibyen.dk ApS må sende emails og andre tilbud på rejser. Disse kan til enhver tid frameldes.

Ejerskab
gotrip.dk  er en ny service som udbydes af TilbudiByen.dk ApS