London i juni: 3 overnatninger på centralt hotel for 949 DKK pr/person inklusiv fly.

I hele juni er der billige billetter med Ryanair, hvis du trænger til en lille smuttur til en af Europas mest populære hovedstæder.

Juni-august er tit lig med stigende priser på flybilletter, fordi alle skal ud og rejse i sommersæsonen. Også til storbyer. Men det er lykkedes mig at spotte nogle billige afgange (billige for sæsonen), til London i juni. Så hvis I trænger til en lille sviptur med shopping, museer, parker og meget mere, så er det nu I skal slå til.

Hotellet jeg har fundet, er ligeledes billigt for et 3* hotel i centrum af London. Det er beliggende i Kensington området, blot 5 min gang fra undergrundsstationen Earls Court samt masser af busser, der tager jer rundt til resten af byen på meget kort tid. I nærheden af hotellet finder du blandt andet også følgende:

  • Kensington High Street (8 minutters gang)
  • Natural History Museum (11 minutters gang)
  • Olympia Conference and Exhibition Centre (12 minutters gang)
  • Royal Albert Hall (14 minutters gang)
  • Stamford Bridge Stadium (14 minutters gang)
  • Harrods (20 minutters gang)

Hotellet: Dreamtel London Kensington

Tilbuddet er for 3 overnatninger fra 15.-18. juni 2019

Flybilletter: 15.-18. juni 2019 (Lør-Tir)


I dette flytilbud er det værd at bemærke at i flyver til og fra to forskelige London Lufthavne. Ankomst lufthavnen er London Stansted. Herfra kan man tage både bus og tog ind til London. Bussen “National Express” tager små 2 timer, men billetter hertil kan fås til bare £8. Det er klart hurtigere og mere komfortabelt at tage toget “Standsted Express”, der tager omkring 45 min at nå til London. Billetter hertil koster omkring £40. Se mere HER

I flyver hjem fra London Southend. Det tager en lille time, at komme fra London Liver Pool Street Station til Southend, og billetten koster omkring £20. Se mere HER

Som altid vil jeg anbefale at man anskaffer sig et Oyster Card, når man rejser rundt i London. Kortet koster omkring £5 at erhverve sig, og opfyldes herefter med det ønskede antal penge. Opfyldning kan gøres på alle undergrundsstationer, hvor kortet også kan købes.

Eksempler på andre billige rejsedatoer:

12.-15. juni 2019

22.-25. juni 2019

26.-29. juni 2019

Dreamtel London Kensington Udefra
Værelse på Dreamtel London Kensington.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.