Smuttur til London: 3 dage på 4* hotel i den engelske hovedstad for KUN 798 DKK/prs. ink. fly

Var det noget med en lille smuttur til London henover sommeren? Så har jeg her fundet et fantastisk tilbud. Her får du 3 dage (2 overnatninger) på en moderne 4* hotel ved Themsen i London til bare 798 DKK/prs. inklusiv flybilletter.

Har du ikke være i London før, så er det bare med at komme afsted! Oplev alle Londons populære attraktioner og seværdigheder som f.eks. Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, den smukke og gamle parlamentsbygning, Notting Hill, Trafalgar Square osv osv.

Er du mere til shopping er London også lige byen for dig. Oxford Street er en af Europas længste shoppegader med alle de mærker du kender plus en masse engelske high streetkæder. Men Oxford Street er ikke det eneste sted for god shopping. Du finder mindre shoppinggader og storcentre overalt i hele London.

Transport i London

Jeg anbefaler altid, at man anskaffer sig et Oyster Card, som kan bruges til både “The Tube” (Londons Undergrundssystem), og busser. Kortet koster omkring 5 pund, og så kan man fylde det beløb på man ønsker selv. Kortet kan købes og opfyldes på alle undergrundsstationer. Download evt. nogle apps til at guide dig til Londons transportmuligheder, herunder hvor du finder den nærmeste bus og hvor den køre hen. Jeg kan anbefale “Tube Map” og “Bus London”.

Transport fra Lufthavnen:

Med dette tilbud flyver du til Londons nyeste lufthavn, Southend. Herfra kan du hoppe på et tog til enten Stratford station eller Lover Pool Street station, hvilket tager henholdsvis ca 44 og 53 minutter. billetpriserne starter ved omkring 13 pund.

PAKKETILBUD

Dette tilbud er for 2 overnatninger på 4* Moxy  og fly fra 4.-6. juli 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.