En uge i paradis på Bali: Fra 4694 DKK ink. fly og hotel

Der er et hav af superlækre 4* hoteller og resorts på Bali, til næsten ingen penge. Jeg har fundet nogle forslag og en “billig for Bali” flyafgang.

Hvis du/I kan hive en uge ud af kalenderen den 1.-8. november 2019, så har jeg et godt tilbud til jer (sagt på en rigtig Lars Larsen måde). Jeg har fundet en flyafgang fra København for 4096* DKK tur/retur pr/person, hvilket må siges at være i den mest billige ende for Bali.

Når først man er i Bali, er der et hav af muligheder for at bo meget billigt på uberlækre 4* og 5* hoteller, så der også er budget til at komme ud og opleve den smukke og frodige ø. Jeg har fundet nogle forslag. Jeg advarer på forhånd mod masser af Instragramable indhold. Jeg får selv helt lyst til at tage afsted.

Flybilletter: 1.-8. november 2019

Hotel: Villa Natha, Ubud

Det første hotel ligger ved den populære Bali-by Ubud. Her får I egen villa med 1 soveværelse, køkken, spabadeværelse, for ikke at forglemme egen terasse med lækker udigt til grøn og frodig natur og palmer. Prisen er, hold nu fast, sølle 649,5 pr/person for en HEL uge. Morgenmad er inklusiv.


Hotel: Best Western Resort Kuta,

Dette 4* hotel ligger i byen Kuta, som er meget tæt på både lufthavn, by og strand. For 930 DKK pr/person for I et lækkert værelse med udsigt til hotellets have med pool.


Hotel: Villa Gula, Ungasan

Dette lækre lyse hotel ligger i byen Ungasan på Balis sydspids, 3,7 km fra flot strand. I får her et lille værelse til 2 personer, i lækker balinesisk stil med udgang til den charmerende og skønne have med pool 1398 DKK pr/person. Morgenmad er inklusiv.


Hotel: Umala at Bisma, Ubud.

På dette hotel, får I et værelse med egen terrasse/balkon til 598 DKK pr/person inklusiv morgenmad for en hel uge i populære Ubud. 3 km fra hotellet finder I desuden en abeskov.


Hotel: Eden Hotel, Kuta

På dette hotel, med et meget lækkert og Instagramable poolområde, får I et 2 personers eller dobbelt værelse, med egen terrasse og udsigt til (og direkte adgang til) poolen. På hotellet kan i nyde gourmet mad og så er lufthavnen kun 10 min kørsel derfra. Hele molevitten for 907,5 DKK pr/person


Hotel: Puri Hari Resort and Villas, Ubud

Tæt på Ubuds smukke rismarker, finder I dette 4* hotel, der, for 816 DKK pr/person, tilbyder en uge i dobbeltværelse med terrasse og udsigt til poolområde. prisen er inklusiv morgenmad.


Hotel: The Bali Dream Villa and Resort, Echo Beach, Canggu

I byen Canggu, tæt på Echo Beach, ligger denne oase, hvor I for 2258 DKK pr/person får privat villa med pool og ligge- og siddeområde. Wauw siger jeg bare. Kan i “nøjes” med et af hotellets standardværelser kan i slippe med helt ned til 721 DKK pr/person.


Hotel: The Akmani Legian, Kuta

Endnu et lækkert 4* hotel med Instagramable poolområde og det hele. I kan her få et Grand Deluxe værelse med terasse/altan og udsigt til poolen for 1102,5 DKK pr/person for en uge. I kan selvvælge om I vil have dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Desuden er I kan små 600 m fra stranden.

*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.