Sommerferie Kroatien: 1 uge på 4* hotel i Split for 3077 DKK pr/person ink. fly

Lige nu kan du flyve afsted til Kroatien med SAS for under 1000 DKK tur/retur. Kombiner det med et pænt 4* hotel i Split, 25 min. gang fra den lækre promenade, så har du en dejlig sommerferie for 3077 DKK pr/person

Kroatien er blevet et meget populært rejsemål blandt danskerne og det kan man da godt forstå. Charmerende gamle bydele, azurblåt hav, gode snorklemuligheder og smukke strande er blot noget af det Kroatien byder på.

Ikke mindst Split er populært, også som base til at tage på dagsture, til de smukke øer Brac og Hvar, hvor du kan sejle til fra Split.

Hvis I booker nu, kan I være heldige at finde flybilletter tur retur til Split for under 1000 DKK tur/retur  pr/person, ligesom det tilbud jeg har fundet, hvor i rejser fra 12.-19- august.

Dertil har jeg fundet et lækkert 4* hotel, der også har en god brugerbaseret score, hvor i kan bo i en uge til bage 2150kr pr/person.

Hotellet ligger 2 km fra den berømte  Bačvice Strand og Diocletians palads, der står opført på UNESCOs verdensarvsliste. 2 km svare til ca 25 gang. Derudover er den flotte Split Riva promenade også 25 min gang/2 km fra hotellet. Hvis man ikke er til at gå, kan man tage de lokale busser, der standser 100 m fra hotellet og tager dig til centrum af split.

I nærheden af hotellet finder I også et indkøbscenter med barer, restauranter, caféer med mere.

Hotellet: BB Residence


Flybilletter: 12.-19. august 2019

Eksempler på andre billige rejsedatoer:
20.-27.august 2019
22.-29. august 2019

*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.