Oplev byen der aldrig sover. 5 dage i New York for bare 3910 DKK pr/person ink. Fly og hotel

Bo på centralt New Yorker hotel i East Harlem og kom nemt
rundt til alle Manhattans seværdigheder.

Nu har I chancen for en unik New York oplevelse til en mere end rimelig pris.

Til 3910 DKK* pr/person får I 5 dage i den legendariske storby, med base på et 3* brugeranbefalet hotel i Harlem. Og det er vel at mærke ink. Fly. Så I har også rig mulighed for, at spare nogle gode spoppingpenge sammen.

I rejser i sensommeren, hvor temperaturen er behagelig og hvor der skulle være god chance for solrige dage, til at opleve byen og dens mange seværdigheder. Hotellet, The Park Ave North, er beliggende i Harlem, tæt på den nordlige ende af Central Park, og kun en lille gåtur til en subway station, der er et must i New York, og som tager dig rundt til resten af Manhattan inden for kort tid.

The Park Ave North har en score på 7,9/10 på Booking.com, og scorer særligt højt på parametrene personale og rengøring. Værelserne er moderne indrettet i minimalistisk stil og lyse farver og udover gratis WiFi, er der også kaffemaskine og køleskab på værelset. I får  også adgang til hotellets hyggelige have.

Hotellet: The Park Ave North


Flybilletter: 9.-13. september 2019

*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel. I tilfælde af at flybilletprisen ikke længere er tilgængelig, klikkes tilbage til tilbud, for andre flytilbud.