Sol og dejlig stemning ved Algarvekysten: 7 nætter på 4* hotel for bare 2508 DKK pr/person ink. fly og morgenmad

Det 4* hotel er beliggende tæt på strand, har stort poolområde og på værelset har du egen balkon.

Portugals Algarvekyst bliver mere og mere populær, og det med god grund. Lige meget hvor du befinder dig på kyststrækningen, bliver du mødt af smukke strande, charmerende gamle bydele og fine pastelfarvede huse.

Jeg har fundet dette ret billige tilbud til 2508* DKK pr/person der inkluderer direkte flyafgang fra København til Faro, 7 nætter på 4* hotel og morgenmad. Det er ikke lykkedes mig, at finde andre datoer fra maj-oktober hvor du flyver lige så billigt, som dette tilbud og generent ligger prisniveauet på fly fra København til Faro fra 1200 DKK og opefter.

Hotellet lægger ved byen Portimao, som befinder sig ca. en times kørsel mod vest fra lufthavnen i Faro. Der findes diverse shuttle services fra Faro lufthavn, men den billigste løsning er at leje en bil, så I selv kan transportere jer rundt. Med denne løsning har I også rig mulighed for, at tage på opdagelse selv, langs den ca 155 km lange kyststrækning. Blandt andet skulle lufthavnsbyen Faro, være en fin by, at besøge, samt byerne Lagos og Albufeira.

Biludlejning for en uge med afhentning og aflevering i Faro lufthavn kan fås fra 255 DKK ialt ekskl. benzinomkostninger og kan bookes HER

Hotellet: Vista Marina Apartamentos Turisticos

Tilbudet er for 7 overnatninger fra 15.-22. maj

Flybilletter: 15.-22. maj


*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.