Disneyland i efterårsferien: 3 overnatninger på Hotel 1km fra Disneyland Paris, inklusiv fly og entre i 2 eller flere dage til Disneyparkerne fra 2482 DKK pr/person (2385 DKK pr/person for børn).

Få en sjov og barnlig start på efterårsferien. 

BOOK ENTRE TIL DISNEYLAND PARIS HER

Hvem drømmer ikke om lidt Disney magi i hverdagen ind i mellem? Den drøm kan nu blive til virkelighed for dig og evt. dine børn eller din veninde eller ven med en barnlig sjæl.

Man hører tit om at en tur til Disneyland er mere end godt betalt, hvis man skal have adgang til parkerne mere end en enkelt dag, og også bo på en af parkens hoteller.  Men jeg har fundet en et rimelig overskueligt tilbud til under 2500 DKK pr/person – i efterårsferien vel og mærke. Det kan med garanti gøres billigere udenfor højsæsonerne.

Med i dette tilbud er flybilletter tur/retur til Paris Charles De Gaulle lufthavnen, 3 overnatninger på lækkert 3* hotel blot 1 km fra Disneyparkerne, der blandt andet tilbyder dejligt poolområde, samt entre til 2 dage i begge Disneyparker.

Fra lufthavnen er der ca 40 km til Val d’Europe hvor hotellet er beliggende, og der er flere muligheder for transport. 1) I kan komme med en privat taxa, der kører jeg lige til døren for mellem 60-80€ afhængig af passagerer antal. 2) I kan tage et tog fra lufthavnen. Denne tur tager ca. 1 time og koster 7€ pr barn og 10€ pr voksen. 3) En tredje mulighed er at tage en shuttlebus der tager jer fra lufthavnen direkte til Val d’Europe på en time til 23€ pr voksen og 10€ pr barn. Læs mere HER

Fra hotellet i Val d’Europe er der gratis shuttlebus til Disneyparkerne.

Poolområde på Hotellet.

Hotellet: Hipark by Adagio Serris – Val d’Europe

Tilbuddet er for 3 overnatninger fra 9.-12. oktober 2019.

Flybilletter: 9.-12. juli 2019

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.