Luksus på Cypern: en uge på 5* resort med MINI ALL INCLUSIVE for 4678 DKK pr/person inklusiv fly og transport til/fra lufthavn

Det 5* resort er beliggende på den græske side af øen, lige ud til vandet. 

Hvordan lyder en uges 5* luksus, lige ud til Middelhavet, på Cypern, med mini all inclusive i dine ører? Lyder det fristende og kan du tage en uge ud af kalenderen fra 1.-8. juni, så kan du tage på denne luksusferie, med én du holder af, for under 5000 DKK pr/person.

Hotellet, Coral Beach Hotel & Resort, ligger ved smukke Coral Bay, lige ud til Middelhavet, og I har rig mulighed for at nyde havudsigten på hotellet, hvor I får lækkert dobbeltværelse med balkon/terrasse. Resortet rummer over flere pools, barer, restauranter, spa og wellness og områder hvor I kan nyde solen.  Prisen er inklusiv “mini all inclusive” hvilket indeholder morgenmad og frie drikkevarer i løbet af dagen.

Coral Bay området har flere lækre strande, vandsportaktiviteter, isbutikker, supermarked, barer, restauranter. den lidt større by Pafos kan i også komme til inden for kort tid, hvor der er flere indkøbsmuligheder, barer og restauranter.

Den angivne pris er inklusiv tilkøb af transport til og fra lufthavnen.

Tilbuddet:

 

BESTIL TILBUD HER