Getaway til Rom UNDER 1000 DKK: 3 dage (2 overnatninger) i Italiens historiske hovedstad på populært 3* hotel fra 875 DKK pr/person, inklusiv fly og morgenmad.

Afgang både fra København og Billund. Hotellet er beliggende blot 500 meter fra undergrundstation der nemt og hurtigt tager dig rundt i Rom til de kendte seværdigheder, shopping, barer og restauranter. 

SE TILBUD HER

Historie, lækker mad, varme, shopping og måske lidt romantik? Rom indeholder det hele og jeg har fundet dette fantastiske tilbud, hvor I kan komme afsted for under en tusse pr/person – og det er inklusiv både 2 overnatninger på hotel med morgenmad og flybilletter. Den nøjagtige pris er 875 DKK med afrejse fra Billund. Der udbydes også en afrejse fra København, der skal I dog lige af med lidt mere, men det er stadig billigt for en storbyferie.

Hotellet er beliggende i et område, der emmer af historie med gamle ruiner efter romerske templer og amfiteatre. Hotellet selv var for 1100 år siden et kloster, men er idag ombygget til et moderne hotel, men med historien in mente. På hotellets tagterasse er der en fin udsigt ud over Rom og her kan du passende nyde en kop kaffe eller din morgenmad, som er inklsuiv i prisen. Fra hotellet er der er 500 meter til undergrundstationen Lodi, hvorfra du kan komme indtil det mest centrale rom med Seværdigheder, som Collosseum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og ikke mindst Peterkirken og Vatikanet.

Slentre nogle ture ned af Roms charmerende fine små gader eller tag på et Shoppingspree på f.eks. Via del Corso der er Roms svar på Oxford Street i London.

Der er masser af muligheder og oplevelser i Rom.

Her følger lidt stemningsbilleder:

Flot skud, med Peterkirken i baggrunden.
Hyggelige og charmerende små gader i Rom.
Stemningsbillede fra Hotel Domus Sessoriana, med udsigt og morgenmad.
Prægtige Collosseum.
Den smukke plads med Den Spanske Trappe.
Trevi-fontænen.

 

Hotellet: Domus Sessoriana

Tilbuddet er for 2 overnatninger 18-20 juni 2019, inklusiv flybilletter og morgenmad.

 

SE TILBUD HER

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.