4 dage i smukke Milano på brugeranbefalet 3* hotel til kun 1522 DKK ink. fly.

Hotellet har fået en score på 8,0 af brugerne på Tripadvisor
og du er tæt på flere af Milanos attraktioner.

En romantisk getaway for to? veninde tur? mor/datter tur? Milano er den perfekte storby til alle. Byen emmer af italiensk stemning, god mad, masser af kultur, smuk arkitektur og ikke mindst shopping (Milano er jo Italiens modehovedstad). Lyder dette som noget du og din kæreste, veninde, mor eller en hel fjerde kunne trænge til, så slå til nu, med en pris på 1522 pr/person. Med i denne pris i naturligvis både flybilletter og hotel.

Hotellet, Residence Lepotina, er beliggende i La Fontana kvarteret. Lige i nærheden finder du masser af restauranter og cafeer, og du er 20 min med byens metro fra byens helt store seværdighed – Domkirken på Milanos domkirke, Piazza del Duomo. Tæt på domkirken finder I også byens bedste shopping på Via Monte Napoleone, Corso di Porta Ticinese, Corso Vittorio Emanuele II, for at nævne de mest populære.

Besøger man Italien, skal man naturligvis spise god italiensk mad, hvilket ikke er svært at finde i denne italienske storby. Hvad end du så er til den simple pizza eller til mere raffineret italiensk gourmet. Så finder du det hele lige rundt om hjørnet i Milano.

Rejsen finder sted 12.-16. juni. En forlænget weekend til varmere himmelstrøg.

Hotellet: Residence Lepontina

Flybilletter: 12.-16. juni 2019