Sommerferie i Andalusiens bjerge. 1 uge i juli
på hotel med smuk bjergudsigt fra blot
2180 DKK pr/person inklusiv fly.

Nærmeste landsby er Alcausin, der er en såkaldt “hvid by”, med flotte
og charmerende hvide facader. På hotellet er der en smuk have, pool
og så får du egen balkon med udsigt.

SE TILBUD HER

Det er endnu en gang lykkedes mig, at finde et godt tilbud på “1 uges sommerferie sydpå” i skolernes sommerferie. Som jeg før har skrevet, så kan det være svært at finde en rejse, inklusiv fly og en uges hotelophold, sydpå, hvis det skal være i skolernes sommerferie i juli og august, til under 4000 DKK pr/person. Og den her rejse, kan du altså få fra blot halvdelen af den pris.

Andalusien dækker overnavne på Spaniens sydligste region, her hvor man også har Costa del Sol med Malaga, Marbella osv. Største by i Andalusien er Sevilla.

På denne rejse bor i på hotel oppe i bjergene, hvor I har den smukkeste udsigt fra jeres private balkon. Lige rundt om hjørnet, ca 400 meter, finder I den lille landsby Alcausin, en såkaldt “hvid by”, på grund af de mange hvide facader. Der er under en halv times kørsel til solkysten med dejlige strande og Malaga kan I nå på under en time. Så hvis I er til stille ferie, lidt væk fra de store turistbyer, men med mulighed for at nå dem inden for kortere tid, flot natur og små charmerende landsbyer, så er denne rejse lige noget for jer.

Her følger lidt stemningsbilleder fra omegnen:

Alcausin.
Den bjergtagende (get it?) klippeby Ronda.
Pool på Hotel Sierra Tejeda.

Fantastisk balkon med udsigt.

Oplevelsesforslag til denne rejse:

Naturparken Sierras de Tejeda – 300 m fra hotel

El Ingenio-indkøbscentret – 23,6 km fra hotel

Malaga – 56 km fra hotel

Torre del mar (Næremeste strand)  – 24 km fra hotel

Hotellet: Sierra Tejeda

Tilbuddet er for 8 overnatninger, inklusiv flybilletter.

SE TILBUD HER

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.