Luksusferie i Bulgarien. 1 uge på 4,5* strandresort i Bourgas, inklusiv fly og morgenmad, for KUN 2165 DKK pr/person.

Forlæng sommeren sidst i september og tag en uge på 4,5* luksus strandresort, med gode forbindelser til både Nessebar og Sunny Beach. Hotellet rummer i den grad både store og små og byder blandt andet på stor spa, bowlingbane, legeplads og vandrutchebaner.

SE TILBUD HER

Hvordan lyder en uge på 4,5* stort luksusresort med både spa, aktiviteter for børn, barer med mere og tæt på strand i dine ører? Og hvad hvis jeg fortæller dig at dette luksusresort er et godt stykke sydpå, nærmere betegnet Bulgarien? Og at du kan få alt dette, inklusiv flybilletter OG morgenmad for bare 2165 DKK pr/person. Du hørte rigtigt.

Med dette tilbud kan du forlænge sommeren en uge sidst i september, når du rejser til Bulgarien og bor på det 4,5* Sunset Resort tæt på byen Burgas på østkysten, lige ud til Sortehavet.

På resortet er der et stort poolområde, vandrutchebaner for de barnelige sjæle, 5 restauranter, 4 barer, lækker spa, fitnessfaciliteter med mere. På værelset får i også egen terrasse.

Her følger lidt stemningsbilleder:

Det store Sunset Resort.

Billede fra Resortes spa.

 

Sunset Resort by night.

Oplevelsesforslag til denne rejse:

Pomorie by centrum og mere strand – 1-2 km

Lake Pomorie – 2,4 km

Burgas by og strand – 17 km

Nessebar – 19 km

Sunny Beach 20 km

Hotellet: Sunset Resort

Tilbuddet er for 8 overnatninger, inklusiv flybilletter og morgenmad.

 

SE TILBUD HER

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.