I fodsporene på Game of Thrones: 4 overnatninger i Belfast for 1907 DKK pr/person ink. fly og lejebil.

Gå i fodsporene på karakterene fra Game of Thrones og se blandt andet locations som direwolffskoven ved Winterfell, Jernøerne, Dornes kyst og The Kings Road til Kings Landing.

Sidste sæson af hitserien Game of Thrones er netop gået igang, og hvis I er lige så stor fan, som jeg selv, kunne I måske godt tænke jer at opleve nogle af de steder, der er blevet brugt som locations i serien. De findes nemlig i virkeligheden, og flere af dem kan opleves omkring Belfast i Nordirland.

Det er ikke lykkedes mig, at finde nogen direkte direkte billetter mellem Danmark og Belfast til under 1000 DKK i perioden maj-november. Istedet for, er det lykkedes mig, at finde en ret billig afgang fra 18-22. maj, med mellemlanding i henholdsvis Manchester og London Stansted. For dette kan I slippe med 755 DKK pr/person for flybillet tur/retur.

I Belfast har jeg ligeledes fundet frem til et godt hoteltilbud. “Etap Belfast”, som har en score på 7,4/10 blandt Hotel.com brugere, ville normalt koste 4228 DKK for 4 overnatninger, men kan altså lige nu fås til bare 1937 DKK for et dobbeltværelse, hvilket giver en pris på 968,5 DKK pr/person.

Med i den angivne pris, har jeg også inkluderet en lejebil, så I selv kan køre rundt til de forskellige Game of Thrones Locations. Lejebilen kan bookes HER.

Alt i alt, løber det op i 1907 DKK* per/person.

Listen over Game of Thrones locations omkring Belfast kan ses HER og tæller følgende:

  • Tollymore Forest, som er skoven hvor Ned Stark finder de forladte ulve, som fordeles blandt Stark børnene og John Snow. 

  • Ballington Habour, som bliver brugt i sæson 2 af Game of Thrones, da Theon Greyjoy vender hjem til Jernøerne.
  • Portstewart Strand, som blev brugt i sæson 5 som Dornes kyst, da Jamie Lannister skal hente Mycella Lanister hjem. 

  • Binevenagh – Limavady, brugt i sæson 5, som Dothraki Grasslands, da Daenerys Targaryen blev reddet af én af hendes drager og fløjet fra kamppladsen i Meereen. 

  • Dark Hedges – Stranocum, brugt som Kings Road, vejen der fører til Kings Landing, brugt i sæson 2, hvor Arya Stark rejser fra Kings Landing bag en vogn sammen med Yoren, Gendry og Hot Pie. 

  • Castle Ward, brugt som Winterfell Caste i sæson 1

  • Cushendun Caves, brugt i sæson 2 i scenen hvor Mellisandre føder “The Shadow Creature”

  •  Pollnagollum Cave, Marble Arch Caves, brugt i sæson 3, som Beric Dondarrion’s gemmested i The Riverlands.  

Hotellet: ETAP Belfast

Tilbudet er for 4 overnatninger fra 18.-22. maj

Flybilletter: 18.-22. maj


Reception på ETAP Hotel, Belfast
Værelse på ETAP Hotel Belfast
Belfast City by night
Castle Ward alias Winterfell Castle
The Dark Hedges alias Kings Road
Cushendun Caves
Tollymore Forest
Ballington Habour alias The Iron Islands
*Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.