I fodsporene på Game of Thrones i Kroatien: 4 overnatninger i Dubrovnik for 1853 DKK pr/person ink. fly.

Den gamle bydel i Dubrovnik er centrum for mange af scenerne i Kings Landing. Se alle locations på en dag og nyd sol og strand resten af dagene.

Sidste sæson af hitserien Game of Thrones er netop gået igang, og hvis I er lige så stor fan, som jeg selv, kunne I måske godt tænke jer at opleve nogle af de steder, der er blevet brugt som locations i serien. De findes nemlig i virkeligheden, og faktisk kan I nærmest holde ferie i Kings Landing, hvis I besøger Dubrovnik i Kroatien. Dubrovniks gamle bydel ligger nemlig location til flere af de berømte steder i The Lanisters’ højborg.

Med Norweigan kan man, fra København, flyve direkte til Dubrovnik for under 1000 DKK tur/retur i perioden maj-september. Jeg har fundet et par eksempler på dette hvor prisen er omkring 900 DKK tur/retur. Det angivne tilbud inkluderer dog en flybilletpris til bare 772 DKK tur/retur, hvilket er klart det billigste jeg har kunne finde.

I Dubrovnik har jeg fundet et tilbud, hvor I bor i et campingområde på halvøen Babin Kuk. Her bor I i egen hytte med soveværelse, te-køkken, badeværelse og terasse. I har fri adgang til at benytte campingområdets pools og faciliteter, mens I også kun har 300 meter til stranden og der er masser af restauranter og butikker lige i nærheden.

Jeres hytte befinder sig kun omkring 3 km fra centrum, og den gamle bydel, i Dubrovnik, så det er nemt og billigt, at tage en taxa frem og tilbage til centrum. I centrum kan Game of Thrones lokationerne opleves på én dag, og man kan sagtens gå rundt til dem alle. Der findes oven i købet en tour, man kan melde sig på, som tager jer rundt til alle lokationerne mens en guide fortæller. Touren vare 3 timer og koster €60 pr/person og kan bookes HER

HER, kan findes et kort samt en liste over de forskellige Game of Thrones spots i Dubrovnik.

Efter jeres Game og Thrones tur, rundt i centrum af gamle Dubrovnik, er der rig mulighed for at nyde sol og strand nær jeres hytte, inden turen går hjem til Danmark igen.

Hotellet: Solitudo Sunny Camping by Valamar

Tilbudet er for 4 overnatninger fra 21.-25. maj

Flybilletter: 21.-25. maj


 

Barområde ved camppingområdet.
Strand nær campingområde
The Jesuit Staircase Alias den ikoniske “Shame” trappe.
Fort Lovrijenac og dele de af den gamle by. Man genkender hurtigt dette som “Kings Landing”
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.