1 uges luksusferie på 5* hotel i Costa Brava, Inklusiv morgenmad og fly, 2675 DKK/prs.

Bo på det 5* Grand Hotel Monterrey tæt på strand. Tilbud hele efteråret.

Spaniens Costa Brava kyst ligger ud til det Baleariske Hav og byder på smukke kyststrækninger og idylliske byer. Er du stadig ikke helt klar over, hvor vi befinder os, så kan jeg også nævne, at den største by langs kysten er Barcelona.

Spanien er og bliver jo jok et af de mest populære og attraktive lande, at holde ferie i. Men skal du væk i 1 uge i højsæsonen, og også bo rimelig lækkert, kan det godt være fornøjelse, der nemt koster over 4000 DKK/prs. Derfor er det også et ret vildt tilbud jeg her har fundet.

Spies tilbyder et pakketilbud med 1 uges ophold på et 5* hotel ved Lloret Del Mar, inklusiv morgenmad og fly, for bare 2675 DKK/prs. Så fås det næsten ikke billigere. Og så er du blot 8 minutters gang fra stranden.

Tilbudet her er i september, men gennem hele efteråret, kan man få billige pakketilbud med netop dette hotel. Tjek Datoforslag nederst i indlægget.

Her følger lidt stemningsbilleder fra Lloret del mar og omegn:

PAKKETILBUD

Dette tilbud er for 1 uge på 5* hotel, inklusiv morgenmad og fly, fra 14.-20. september 2019

Flere datoforslag

Afrejse 28/9-19

Afrejse 5/10-19

Afrejse 17/10-19

Afrejse 21/10-19

Afrejse 24/10-19

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.