Efterårsferie i Thailand: 7 dage på 5* hotel i Bangkok ink fly og morgenmad for 4500 DKK pr/person.

Tag på øhop og oplev smukke strande, besøg markeder, spis autentisk thailandsk mad og/eller bare slap af ved poolområdet på det 5* hotel lige midt i Bangkok.

Det er ved, at være tid til, at planlægge efterårsferie, hvis man vil være heldig at flyve til de varme destinationer. Thailand er her en mulighed. Jeg har nemlig fundet nogle flyafgange til lige lidt over 3000 DKK tur/retur, hvilket er den billigste ende for Thailand. Flybilletterne er til Bangkok, og fra Bangkok kan du nemt komme rundt til resten af det sydlige Thailand. Men Bangkok er i sig selv en spændende by, med lækre hoteller og gode restauranter samt en god base for øhop, hvis man ønsker at besøge nogle af Thailands smukke øer med fantastiske strande.

Jeg har fundet et lækkert 5* hotel midt i Bangkok, til en vanvittig pris af bare 1321 DKK pr/person for en uge ink. morgenmad. Klik dig ind på hotel og flytilbuddet for at se mere og book din rejse.

Her følger lidt stemningsbilleder fra Bangkok og omegn:

Poolområde på Prince Palace Hotel
Værelse på Prince Palace Hotel
Poolbar, Prince Palace Hotel
James Bond Island, Phan Nga
Øen Koh Nangyan
Siam Square i Bangkok
Grand Palace i Phra Nakhon, Bangkok
Bangkok skyline
Øen Ko Lan

Hotellet: Prince Palace Hotel

Tilbuddet er for 7 overnatninger fra 17.-24. oktober 2019.

Flybilletter: 16.-24. oktober 2019

Hver opmærksom på at afgang er den 16. oktober fra Danmark med ankomst den 17. oktober i Bangkok.


Eksempler på andre billige rejsedatoer, klik og se priser:

15.-22. oktober 2019

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for denne pris nøjagtig, da priserne hurtigt kan ændre sig i forhold til udbud og efterspørgsel.